Котизација

Почитувани студенти

Ве известуваме дека уплата за котизација за престојниот конгрес ќе може да ја извршите почнувајќи од:

04.04.2016 година до 30.04.2016 година по цена од 700 денари од 10 до 12 часот во просториите на СПСФ

01.05.2016 година до 15.05.2016 година по цена од 800 денари

16.05.2016 година до 20.05.2016 година по цена од 900 денари

Со почит

СПСФ